U kunt zich met onderstaand formulier opgeven als lid van Iisclub Foarút. Als lid ontvang u een lidmatschapskaart en een toegangskaart. De toegangskaart moet u bij u dragen en indien hierom gevraagd wordt kunnen tonen als u de IJsbaan opgaat. Het is mogelijk om voor elk gezinslid een toegangskaarten aan te vragen.
Het lidmaatschap kost € 8,- per jaar ongeacht het aantal gezinsleden.

Indien u lid wil worden van de IJsclub gelden de AVG regels zoals beschreven in het
Privacy Statement van onze vereniging. Als u zich aanmeld als nieuw lid dan dient u te verklaren dat u het Privacy Statement heeft gelezen en dat u accoord gaat met de inhoud van het Statement. Dit doet u door in het formulier hieronder het vakje bij privacy Statement aan te vinken (door er op te klikken)

Het Privacy Statement kunt u hier vinden


Aanmeld formulier lidmaatschap

   
   
    
   

Voor het voldoen van de contributie maken we als Iisclub gebruik van een incasso machtiging. De contributie wordt dan jaarlijks automatisch van uw bank afgeschreven. Om uw contributie automatisch te laten afschrijven kunt u gebruikmaken van het machtigingsformulier wat u hier kunt openen en uitprinten.
Na het invullen en ondertekenen levert u het formulier in bij de ledenadministratie (Badlaan 16, 9231 BA Surhuisterveen).

Vergeet niet om een eigen kopie te maken.

Geeft u ook even aan, op een apart vel papier, hoeveel toegangskaarten voor uw gezinsleden u denkt nodig te hebben.

We zien u graag als nieuw lid en wensen u veel schaatsplezier!!

Opgericht in

= 1877 =

Iisclub Foarút is aangesloten bij de het gewest Friesland van de KNSB

?>